Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Scotland

Onroerend goed te koop in Schotland

De verkoopmarkt in het Schotse onroerend goed is geholpen door een economie in het Verenigd Koninkrijk die iets beter presteert dan verwacht en door een zeer lage rente.

In Edinburgh is de huizenmarkt erg sterk. In Glasgow is de onroerend goed te koopmarkt ongetwijfeld verbeterd, omdat de effecten van Edinburgh naar buiten zijn gegolfd.

Onroerend goed te koop in Schotland is heel vreemd en bizar: sommige makelaars zijn er in geslaagd om een ​​eiland, Little Ross, te verkopen met een huisje voor een zeer lage prijs en Chesterhill Castle betaalde een prijs die drie keer zo hoog was.

De Glasgow-markt is zeer dynamisch en een voorraadtekort leidt tot hogere prijzen, met meerdere aanbiedingen die vaak voorkomen in de meest populaire gebieden van Glasgow, waaronder het West End en rijke buitenwijken zoals Giffnock, Bearsden en Newton Mearns.

Aan het einde van 2017 bedroeg de gemiddelde verkoopprijs ongeveer 125.000 pond, een stijging van 4,8% ten opzichte van 2016.

De meeste kopers van buitenaf die onroerend goed willen kopen in Schotland zijn autochtone Schotten en willen na hun werk in de VS, Europa of het Midden-Oosten naar huis terugkeren. Andere buitenlandse kopers zijn Amerikanen en Europeanen.

Europese kopers, met name die uit Scandinavië, worden aangetrokken door sportevenementen die te koop zijn in Schotland, omdat dit land duizenden hectaren biedt voor schieten, jagen en vissen.

 •  
  Verhuizen naar Schotland. Expat en woon in Schotland

      Schotland is ongetwijfeld een van de meest "magische" landen ter wereld. Met een traditie die vaak het onderwerp is geweest van prachtige filmische meesterwerken (om James Bond of Harry Potter niet te noemen) zou het een geldig alternatief kunnen zijn. Waarvoor? Om helemaal opnieuw te begi ...

 •  
  Verhuizen naar Schotland: de drie mooiste en meest voordelige steden

  Het is bekend dat Schotland een land is rijk aan een fantastische geschiedenis, ooit een koninkrijk van onbetwiste macht dat deze autonomie nog steeds geniet. Veel investeerders besluiten elk jaar naar dit land te emmeren, in een poging een eigendom in Schotland te kopen. Maar weet je zeker dat je a ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 26683

Verkoop Andere (Commercieel), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

23,038.82EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

13 m²
HOMESFORYOU presenteert u met parkeergelegenheid in de nabijheid van een grote luchthaven, en de auto-industrie. DERDE AANBIEDING TOP VAN AUTO'S 3. M...
Cod. 18384

Verkoop Andere (Residentieel), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

143,992.63EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

68 m²
Dit is een wenselijke onlangs gerenoveerde 2 slaapkamer + Lounge flat in het hart van het centrum van Dundee, volledig gemeubileerd & Gas centrale ver...
UNAVAILABLE
Cod. 13263

Verkoop Bouwgrond, Scotland, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

600,000.00EUR
Verkoop
Bouwgrond

2700 m²
Verkocht zonne-energie
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Voorkeuren

  Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

  Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB